Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
4 19.09.2019 17:09:22

TO JE NORO! Potrebujete vstopnico za tekmo Slovenija - Avstrija? POGLEJTE TOLE!

Jurij Kodrun
Slovenska nogometna reprezentanca se je s septembrskima zmagama nad Poljsko in Izraelom zavihtela na drugo mesto, ki bi ob koncu kvalifikacij prinašalo uvrstitev na evropsko prvenstvo. Do konca so še štirje krogi.

Varovance selektorja Matjaža Keka čakajo po vrsti gostovanje pri Severni Makedoniji, domači srečanji z Avstrijo in Latvijo in za konec Poljska v gosteh. Odločilna bo bržčas tekma s severnimi sosedi, ki že tako ali tako prinaša velik naboj. Po zadnjih dveh zmagah, še posebej po zmagovitem zadetku Benjamina Verbiča v zadnji minuti obračuna z Izraelom, je popolna mobilizacija navijačev logična posledica. Nogometna evforija spet prihaja v ospredje, čaka nas fantastična jesen.


Danes je Nogometna zveza Slovenije sporočila novico, ob kateri si lahko vsi zaploskamo, ki je v nogometnem svetu sicer nekaj povsem normalnega, a v včasih specifičnem slovenskem prostoru težko dosegljiv cilj.

Za tekmo z Avstrijo je stadion v Stožicah RAZPRODAN! Za težko pričakovan obračun, ki bo v nedeljo, 13. oktobra, so vstopnice že pošle. To je novica, ki bo reprezentantom pognala kri po žilah, to je najboljša mogoča motivacija.

Članki iz rubrike