nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.06.2019 09:30:16

Ste slišali TO RAZLAGO?! Sabitzer ŠOKIRAL z DEJANJI na igrišču, potem pa še z besedami!

Reuters
Po treh krogih kvalifikacij za Euro 2020 je Slovenija pri zgolj dveh točkah.

Petkov poraz v Celovcu je bil zelo boleč, je pa močno razveselil naše severne sosede, ki so se vendarle premaknili s točkovne ničle, na kateri so bili po 180 minutah kvalifikacij. Kljub temu so stvari v Avstriji daleč od idealnih, še vedno je prva tema pogovorov dogodek iz 71. minute, ko je selektor Franco Foda iz igre potegnil Marcela Sabitzerja in ga zamenjal z Guidom Burgstallerjem.


Prvi je namreč ob odhodu z igrišča jezno odrinil selektorjevo roko, ki mu jo je ta namenil v pozdrav. Potem pa je bil še edini na klopi, ki se ni veselil zmagovitega zadetka svoje zamenjave. Omeniti velja tudi to, da je ob odhodu z igrišča doživel pravi koncert žvižgov.

Po srečanju je moral Sabitzer pojasnjevati svoja dejanja. "Predstavljajte si, da bi bil vesel ob menjavi, ko je na semaforju izpisan rezultat 0:0. Potem bi me spraševali, kaj je z mano, da se veselim. Seveda sem bil jezen, ker sem moral z igrišča. Kar zadeva žvižge ob odhodu z igrišča, jih lahko razumete na več načinov. Kot nezadovoljstvo, ker sem moral kljub dobri predstavi z igrišča, ali pa kot žvižgi proti meni, kar je veliko bolj verjetno. Razlagate si lahko, kakor želite, verjetno je bilo zaradi rezultata 0:0. Tako je to v nogometu," je razložil Sabitzer, in nadaljeval: "Seveda sem bil vesel gola, toda bil sem utrujen in jezen. Sem pa Burgiju pred tekmo rekel, da bo v igro vstopil v 70. minuti in zabil gol, to sem zadel, sem pa nejevoljen, ker ni prišel do mene, da bi ga proslavila."

Članki iz rubrike