Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 23.03.2019 15:12:41

SPOMIN ZA VEČNO! Bivši zvezdnik Olimpije OSREČIL NESREČNEGA FANTIČA: Gesta slovenskega reprezentanta NAVDUŠUJE! (foto)

alesfevzer.com
Čudovita poteza slovenskega nogometaša, slovenskega reprezentanta.

Da so vrhunski nogometaši ljudje, ki so odlično plačani za to, kar počnejo, ni dvoma. Nogomet je pač šport, v katerem se cedita med in mleko ... Tako nekateri v mesecu dni zaslužijo toliko, kot večina navadnih smrtnikov nikdar v življenju. Ampak daleč od tega, da bi bili zaradi tega naduti. Ne vsi. Obstajajo tudi takšni, ki jim ni vseeno za tiste, ki imajo manj, tiste, ki jim sreča ni bila naklonjena. In tistim, ki trpijo. Eden takšnih je tudi 12-letni Aleks. Deček, ki je pri vsega treh letih zbolel za zelo redko boleznijo srca. "Ne sme biti preveč aktiven, ne sme pisati, ne sme se naprezati, saj njegovo malo srce ne bi zdržalo preveč naporov. Je pa tudi velik in zagret navijač slovenske nogometne reprezentance. In njegova skrita in velika želja je bila, da bi spoznal kakšnega nogometaša v živo. To smo mu omogočili, čas za njega pa si je danes vzel reprezentant Slovenije Nemanja Mitrović," je bilo zapisano v sporočilu, ki je priromalo na naslove slovenskih medijev.

Oglasil se je tudi Nemanja Mitrović, nekoč kapetan Olimpije, danes član poljske Jagiellonie, ki se je z največjim veseljem odzval prošnji. "Ko sem izvedel za Aleksa in njegovo željo, sem se seveda odzval z največjim veseljem. Vesel sem, če lahko otrokom pričaram nasmeh na obraz in s tem uresničim eno izmed skritih želja. Sam sem se z Aleksom pogovarjal in podružil, izvedel za njegove zdravstvene težave s srcem in njegova zgodba se me je res dotaknila. Aleks je velik borec z VELIKIM srcem in če sem mu s tem, da sva se spoznala, pričaral nasmeh na obraz in dodatno motivacijo za naprej, potem sem res zadovoljen. Na koncu koncev ugotovimo, da smo vsi le ljudje in da je zdravje na prvem mestu ter da drugo ni pomembno. Verjamem, da se bova še kdaj videla, in verjamem, da nam bo v nedeljo proti Severni Makedoniji prinesel srečo. Sam si želim, da bi bilo takih zgodb več, Aleksu pa želim samo, da bi bil srečen in motiviran ter naj ostane takšen kot je. Človek z VELIKIM srcem."

Aleksu je Nemanja tudi podaril dres s podpisom vseh reprezentantov ter karte za nedeljsko tekmo s Severno Makedonijo. Velika gesta, ni kaj ... 

nemanja mitrovic
PSNO

Članki iz rubrike