franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 29.11.2018 16:08:03

VETERAN BI ŠE IGRAL! Kekova vrnitev kot ŽAREK UPANJA za enega HEROJEV južnoafriške generacije

BOBO
Nekdanji reprezentant bi si po vrnitvi Matjaža Keka spet nadel dres s slovenskim grbom.

Da bo Zlatko Dedić za vse večne čase zapisan v zgodovino slovenskega nogometa, je kristalno jasno. Bil je pač strelec prvega in tudi strelec zadnjega zadetka v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2010, ki so se za Slovenijo končale uspešno. Potem je zaigral tudi v Južni Afriki in le noga Glena Johnsona na črti angleškega gola je kriva, da ni tudi tam postal slovenski junak. Zdaj je reprezentančna zgodba zanj preteklost, zadnjo tekmo je odigral leta 2013. A kljub temu gole še naprej zabija. V sosednji Avstriji igra v zelo dobri formi, v zadnjih dveh sezonah je za Wacker iz Innsbrucka zabil 24 golov na 50 tekmah. Bi to lahko bilo dovolj celo za novega selektorja Matjaža Keka? Bi se Mariborčan spet lahko spomnil tudi na sicer že 34-letnega nogometaša iz Kopra

"Zame v nogometu ni starih in mladih, ampak samo dobri in manj dobri igralci. Sam se vedno maksimalno borim za svoje cilje in tako bo do zadnjega dne v moji karieri. Kaj se bo zgodilo v prihodnosti, pa ne vem in se s tem preveč ne obremenjujem," je dal Dedić jasno vedeti, da ne bi imel prav nič proti, če bi se spet znašel na seznamu slovenske reprezentance, za katero je sicer odigral 49 tekem in zabil 8 golov.

zlatko dedic
www.alesfevzer.com
CELOTEN INTERVJU Z ZLATKOM DEDIĆEM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike