volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
11 13.10.2018 11:10:24

VELIKO PRESENEČENJE! Tomaž Kavčič bo pustil na klopi enega najbolj vročih, TO je začetna enajsterica!

Slovensko izbrano vrsto danes ob 18. uri čaka tretja tekma v ligi narodov, varovanci Tomaža Kavčiča gostujejo na Norveškem.

Slovenskemu selektorju glavobole povzročajo številne poškodbe in odpovedi. Tomaž Kavčič tako za tekmo z Norvežani ne bo mogel računati na Jana Oblaka in Kevina Kampla, ki ju ni v izbrani vrsti, Benjamina Verbiča, ki je reprezentanco zaradi poškodbe že zapustil, Josip Iličić bo začel na klopi, saj še ni dovolj dobro pripravljen, poškodovan je tudi Petar Stojanović, s poškodbo se ubada Luka Zahović, v izbrani vrsti zaradi poškodbe ni niti Jasmina Kurtića. 


Slovenija bo torej v Oslu nastopila v precej pisani zasedbi, po poročanju RTV-ja pa se je Kavčič kljub vsem težavam odločil za eno velikansko presenečenje - v začetno enajsterico namreč ne bo uvrstil Amirja Derviševića, z naskokom najboljšega asistenta slovenske lige. Namesto njega naj bi v prvi postavi na defenzivnih vezistih začela Rene Krhin in Leo Štulac. Uradnih postav sicer ne bomo dobili vse tam do 17. ure, torej ure pred tekmo, a po poročanju RTV-ja je začetna enajsterica že znana. 

Na golu naj bi začel Vid Belec, v obrambi Nejc Skubic, Luka Krajnc, Miha Mevlja in Bojan Jokić, defenzivna vezista naj bi bila torej Krhin in Štulac, pred njimi trio Domen Črnigoj - Miha Zajc - Roman Bezjak, v konici napada pa Andraž Šporar.

Značke: kavčič, slovenija

Članki iz rubrike