oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 10.07.2018 10:55:50

PRAV VSE JE ZADEL, 160 tisočakov pa mu je NA NEVERJETNI NAČIN 'izmaknil' hrvaški nogometaš (FOTO)

Reuters
Kar tako, za zabavo, je sestavil stavni listek, za katerega je vnaprej vedel, da bržčas ne bo dobiten. Potem pa se je zgodilo ... tole.

Šestindvajsetletni Škot Mark Morrison obožuje nogomet, rad pa ima tudi stave. Ko oboje združi, je najsrečnejši. Pred četrtfinalnimi tekmami na svetovnem prvenstvu je sestavil stavni listek s kar precejšnjo mero tveganja. Zato pa taliko donosnejši.

Vložil je en sam evro, listek pa mu je prinašal dobitek skoraj 160.000 evrov.



Da bi mu uspelo, bi se moralo zgoditi naslednje: na vsaki tekmi bi moral igralec, ki ga je izbral, doseči zadetek na način, ki ga je izbral. Najprej je na tekmi med Francijo in Urugvajem Antoine Griezmann zadel izven kazenskega prostora, potem je na tekmi med Belgijo in Brazilijo na prav takšen način zadetek dosegel Kevin De Bruyne. Dan pozneje je na tekmi med Anglijo in Švedsko z glavo mrežo tekmeca zatresel Harry Maguire, kar je pomenilo, da ima Mark obkljukane že tri stavne dogodke. Do dobitka ga je ločil le še eden...

Škot je nestrpno čakal na sobotno večerno tekmo med Hrvaško in Rusijo, na kateri je pričakoval zadetek Ivana Perišića izven kazenskega prostora. Pred tem je svoj skoraj zadeti listič objavil na twitterju in za čas tekme postal speltni zvezdnik. Na koncu mu ni uspelo, nogometaš Interja ni zadel, v 63. minuti pa je zapustil igro. In Škotu se je stava sesedla kot hišica iz kart.

Značke: stave, ivan-perišić

Članki iz rubrike