cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 24.06.2018 12:49:45

Neverjetno, kaj se dogaja RAKITIĆU: Zaradi zmage nad Argentino in Messijem so se nanj spravili navijači Barcelone

Reuters
Ivan Rakitić navdušuje v Rusiji.

Kdo bi si mislil, da bo zvezdnik Barcelone Ivan Rakitić občutil takšne posledice. Od tekme z Argentino in visoke zmage Hrvaške je minilo že kar nekaj časa, številni navijači Lionela Messija oziroma Barcelone pa se še kar niso pomirili.

Messi, ki ima med navijači katalonskega velikana status boga, je bil popolnoma ponižan, s svojimi soigralci je moral Hrvatom priznati premoč kar z 0:3. Boleč udarec je argentinski izbrani vrsti zadal tudi Rakitić, ki je v sodnikovem podaljšku postavil končen izid, takrat pa se je začelo. Družabna omrežja hrvaškega vezista so zasuli jezni navijači Messija in mu očitali marsikaj. Med drugim naj bi bil izdajalec, mnogi so mu zaželeli celo poškodbo in smrt. 

"Odidi iz Barcelone", "Je*i se", "Zapusti že Barcelono", "Da mi nikoli več ne oblečeš dresa Barcelone", "Messi te bo poslal na klop", "Prostitutka, čas je, da zapustiš Barcelono", "Kur*in sin" in "Umri" je bilo le nekaj zlobnih komentatorjev, ki se očitno ne zavedajo, da je svetovno prvenstvo dvoboj reprezentanc in ne ekip. Še največ žaljivih in grozljivih komentarjev je bila deležna objava, na kateri je Rakitić v objemu Modrića, torej zvezdnika velikega rivala katalonskega ponosa Reala, in pod katero je zapisal: "Gremo, brat." Nadaljevalo se je tudi pri ostalih objavah, na srečo pa so se našli tudi takšni, ki so mu stopili v bran.

Članki iz rubrike