Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

najstniki Njena.si

Še pred polnoletnostjo več deset spolnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 13.06.2018 12:42:49

Super POSNETEK dandanašnjega SUPERZVEZDNIKA nogometa, pred 20 leti pa se je TAKOLE boril za AVTOGRAME svetovnih prvakov! (video)

Reuters
Včasih se na spletu pojavijo sijajni posnetki.

Tokrat so tega potegnili iz "naftalina", saj prikazuje posnetek iz leta 1998, ko je SP potekalo v Franciji, kjer so galski petelini tudi osvojili naslov in se za večne čase vpisali v anale.

Generacija na čelu z Zinedinom Zidanom, Thierryjem Henryjem, Fabienom Barthezom itd. je uresničila svoje sanje, a takrat se niso te uresničile le njim.

Tako je bilo v primeru tudi sedemletnika, ki je z žogo v rokah tekel za francoskimi reprezentanti in jih prosil za avtograme. Takrat so tega fanta ustavili tudi novinarji ter z njim naredili intervju, pri katerem pa mu je ob strani stal prijatelj.

Šele te dni pa je ta francoska televizija ugotovila, da so takrat posneli danes velezvezdnika nogometa, Antoina Griezmanna.

Leta 1998 je verjetno sanjal, da bo kot Zidane, le 12 let zatem pa je podpisal prvo profesionalno pogodbo za Real Sociedad za 35 milijonov evrov ter hkrati prejel tudi prvi vpoklic v francosko reprezentanco in tako se je začela zgodba o uspehu otroka, ki se je pred 20 leti z žogo v rokah boril za avtograme svojih idolov.

Značke: griezmann, zidane

Članki iz rubrike