nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 10.06.2018 12:45:17

Seks ŠKANDAL pretresa ARGENTINSKO reprezentanco: Bodo ostali brez najpomembnejšega?

Argentinska reprezentanca se pred začetkom svetovnega prvenstva spopada z veliko afero.

Argentinska zveza je skušala incident pomesti pod preprogo, a je zdaj vse skupaj prišlo na dan. Vse zasluge za to gredo argentinskemu novinarju, ki je v preteklosti že izdal nekatere skrivnosti iz vrst argentinske reprezentance, a zadnja je odjeknila najmočneje.

Gabriel Anello je razkril hude obtožbe na račun argentinskega selektorja Jorgeja Sampaolija. Argentinec naj bi v prostorih zveze skušal posiliti eno od kuharic, ki je v zameno za molk s strani zveze prejela zajetno vsoto denarja. "Zveza je storila vse, da bi to skrila, a ji ni uspelo. Kar nekaj ljudi je potrdilo ta incident. Gre za zelo hudo afero, ki bi lahko v velike težave spravila zvezo in Sampaolija," je razkril novinar.



Žrtev naj bi želela dogodek prijaviti, a so ji to na zvezi preprečili, saj bi imel lahko katastrofalne posledice. V zameno za to so ji ponudili denar, ki naj bi ga kuharica sprejela. Hkrati naj bi kuharica še isti dan zapustila prostore zveze, kamor se ni več vrnila.

Seveda bi imel ta incident, do katerega je prišlo v Buenos Airesu, hude posledice za reprezentanco, v najslabšem primeru bi Argentina le nekaj dni pred začetkom svetovnega prvenstva lahko ostala celo brez selektorja. Kako verjeten je ta najbolj drastičen scenarij, bo znano že v prihodnjih dneh ...

Značke: argentina, sampaoli

Članki iz rubrike