roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA
STA
0 28.03.2018 08:14:16

Brazilci boljši od svetovnih prvakov, Rusi slabo proti Francozom

Poleg prijateljske nogometne tekme med Slovenijo in Belorusijo, ki so jo varovanci Tomaža Kavčiča v Stožicah izgubili z 0:2, je bilo danes na sporedu še nekaj zanimivih dvobojev. Tako so svetovni prvaki Nemci z 0:1 morali priznati premoč Brazilcem, edini gol na tekmi je v 37. minuti dosegel Gabriel Jesus.

Gostitelji letošnjega mundiala Rusi so morali doma z 1:3 priznati premoč Francozom. Slednje je v 40. minuti v St. Peterburgu v vodstvo popeljal zvezdnik PSG-ja Kylian Mbappe, Paul Pogba je devet minut kasneje povišal že na 2:0. Fedor Smolov je v 68. minuti znižal zaostanek gostiteljev, Mbappe pa je v 83. minuti spet stvari postavil na svoje mesto in žogo v gol domačih.


Angleži in Italijani so se razšli z neodločenim izidom 1:1, za Otočane je v 26. minuti na Wembleyju zadel Jamie Vardy, za Italijane pa je izid po enajstmetrovki v 87. minuti poravnal Lorenzo Insigne.

Romuni so doma z 1:0 ugnali Švede, gol je dosegel Dorin Rotariu v 57. minuti. Poplavo golov so videli Španci, ki so proti Argentini slavili zmago s kar 6:1 (2:1). Argentinci so tekmo odigrali brez Lionela Messija, kar so izkoristili Španci. Med strelce so se vpisali Isco s hat-trickom (27., 52., 75.), Diego Costa (12.), Thiago Alcantara (55.) in Iago Aspas (74.), medtem ko je častni zadetek za goste prispeval Nicolas Otamendi v 39. minuti.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike