Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.03.2018 10:14:13

EPSKI ODZIV švedskega selektorja na željo IBRAHIMOVIĆA, da bi zaigral na SP

Reuters
Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je za reprezentanco nazadnje igral na evropskem prvenstvu 2016, zdaj se želi vrniti na letošnjem svetovnem prvenstvu.

Priljubljeni Ibra je še dodal, 'če se bo počutil dobro'. In medtem ko že poldrugo leto ni več član švedske izbrane vrste, v tej sezoni pa je za Manchester United po operaciji kolena odigral le sedem tekem, je v njegovi domovini vse več ljudi izraža dvom. Ibrahimović očitno ni več tako priljubljen, kot misli, da je.

Jasno je, da Zlatan v tem trenutku ni niti približek Zlatana izpred nekaj let. "Pogrešam reprezentanco. Če bom želel, bom to storil. Vendar, najprej moram začutiti, da lahko igram dobro. Ne želim se vrniti le zato, ker sem jaz Ibrahimović. Vrata niso nikoli zaprta," je v intervjuju za španski As povedal 36-letni napadalec.


Izjavo na Švedskem niso sprejeli tako, kot si je želel. Selektor Janne Anderson je prepričan, da je njegova ekipa storila velik korak naprej ravno po slovesu Ibrahimovića. Igralci so začeli bolj verjeti v svoje sposobnosti, bolj so povezani med seboj, navsezadnje bolje igrajo, saj so se prej podzavestno naslanjali na Zlatanovo genialnost.

"To je neverjetno! Pa on je prenehal igrati pred letom in pol, mi pa se še pogovarjamo o njemu. Moram se pogovoriti z velikimi igralci, ki so zdaj v ekipi. Naša uvrstitev na svetovno prvenstvo je ekipni uspeh," se je razburil Anderson.

Ibrahimović bo moral medtem sprejeti še odločitev o nadaljevanju svoje klubske kariere. Še vedno je veliko govora o odhodu v Los Angeles Galaxy. Trener rdečih vragov Jose Mourinho je prepričan, da bo Ibra zapustil Manchester United najpozneje ob koncu te sezone.

Članki iz rubrike