Mobilna verzija
Zaljubljena Naomi Odkrito.si

Zaljubljena Naomi Campbell

arijana lukas Svet24.si

Hči znanega Slovenca navdušila v glasbeni oddaji

tuširanje, prha, umivanje, kopanje Svet24.si

Balzam za lase uporabljate na napačen način!

kosinjska dolina, poplave Svet24.si

FOTO in VIDEO: 500 ljudi odrezanih od sveta, a ...

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

betty white Njena.si

Betty White: Še vedno sem seksi

Zala Đurić Ribič in Tanja Ribič Njena.si

Tanja Ribič odhaja v New York

nu
nu

Fifa resno razmišlja, da Katarju odvzame organizacijo SP, TO STA KANDIDATA za nadomestnega gostitelja

Do začetka nogometnega svetovnega prvenstva v Katarju je ostalo še 1729 dni, vendar ni rečeno, da prvenstvo sploh bo v tem obmorskem emiratu v Jugozahodni Aziji.

Okoli svetovnega prvenstva v Katarju se namreč že ves čas dviga ogromno prahu. Predvsem zaradi ozadja izbora gostitelja. Vse glasnejše so obtožbe, da je Katar dobil organizacijo s pomočjo mastnih podkupnin, eno od osrednjih vlog pa naj bi imel tudi nekdanji predsednik Fife Sepp Blatter, ki ima zaradi nečednih poslov že tako ali tako polno masla na glavi.

Po poročanju vselej dobro obveščenih nemških medijev (tokrat se sklicujejo na vire iz Savdske Arabije), bi Katar lahko izgubil prvenstvo. Informacijo je potrdil tudi minister za šport Savdske Arabije Turki Al-Šeik, ki je dejal, da bo Fifa podrobno preučila, kaj točno se je dogajalo 'pod mizo'.

Za nameček se Katar sooča še s političnimi in gospodarskimi težavami, Savdijci so mu namreč - tako kot tudi Bahrajn, Egipt in Združeni arabski emirati - postavili ekonomsko blokado.

Stvari so šle celo tako daleč, da se že omenjajo države, ki bi lahko vskočile in čez štiri leta namesto Katarja organizirale prvenstvo. Kot zdaj kaže bi ob poletnih olimpijskih igrah največji športni dogodek na svetu - po Rusji, ki bo gostitelj to leto - lahko gostili Anglija in ZDA.