favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 26.12.2017 19:54:12

Toure spet pripravljen obleči reprezentančni dres

Nogometni zvezdnik Slonokoščene obale Yaya Toure je sporočil, da je spet pripravljen zaigrati za svojo reprezentanco, če ga bo vodstvo vpoklicalo. Član Manchester Cityja tako končuje reprezentančni pokoj, doslej zadnjo tekmo za Slonokoščeno obalo je odigral septembra lani.

Njegov agent Dimitri Seluk je danes pojasnil, da 34-letni vezist ne bo zavrnil povabila v reprezentanco, če ga bo dobil. "Yaya se je odločil, da se bo vrnil v reprezentanco. Želi dobiti še kakšno lovoriko s Slonokoščeno obalo," je sporočil prek Twitterja. Toure, ki ima za svojo državo več kot 100 nastopov, je bil tudi član zmagovite ekipe na afriškem prvenstvu leta 2015.

Njegov agent pa je posredno tako namignil, da bo Toure, ki sicer ne more biti najbolj zadovoljen s statusom pri Cityju - v tej sezoni je po poletnem enoletnem podaljšanju pogodbe zbral le osem nastopov - še ne namerava končati kariere. Če bo namreč želel osvojiti še kakšno reprezentančno lovoriko, bo moral počakati vsaj do afriškega prvenstva 2019, saj se Slonokoščena obala ni uvrstila na SP 2018 v Rusiji.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike