Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 29.11.2017 15:33:02

Iranci TREPETAJO pred žrebom za svetovno prvenstvo: razlog pa niso NASPROTNIKI, temveč ZELO VROČA voditeljica, ki jo prosijo, naj ... (foto)

Nogometni navdušenci že odštevajo ure do začetka žreba skupin za svetovno prvenstvo, Iranci pa imajo prav posebno željo.

V petek ob 16. uri po slovenskem času bo v Rusiji na sporedu žreb skupin za svetovno prvenstvo, ki se bo začelo 14. junija naslednje leto. Ljubitelji nogometa v deželi na sončni strani Alp ga bodo spremljali z grenkim priokusom, saj bo drugič zapored potekalo brez slovenske udeležbe.

Na trnih pa bodo tudi v Iranu. Ne le zaradi nasprotnikov, sami so v 3. kakovostnem bobnu, temveč tudi zaradi voditeljice Marije Komandnaje, ki bo na oder stopila ob Garyju Linekerju. Skrbi jih namreč, da bi bila že tako prelestna Rusija v preveč atraktivnih oblačilih, in bi posledično zaradi cenzure in strogih pravil v Iranu žreb prekinjen. 

marija

"Pišem ti iz Irana, prosim te, da za žreb oblečeš čim več oblačil, saj ima naša televizija glede tega zelo stroga pravila," se je glasil eden od številnih zapisov na njenih družbenih omrežjih. Kjer res objavlja zelo atraktivne in izzivalne fotografije. 

Članki iz rubrike