Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jz
jz
8 04.11.2017 08:14:30

ROBERT PROSINEČKI posebej za Ekipo o prevzemu slovenske reprezentance

Reuters
Kot vse kaže, bomo morali na novega selektorja slovenske nogometne reprezentance še malo počakati. Teden, ki mineva, ni prinesel nič novega, več pa bi se utegnilo zgoditi v naslednjem tednu, ko se bo, kot kaže, predsednik NZS Radenko Mijatović srečal tako z Matjažem Kekom kot z Robertom Prosinečkim.

Hrvaška nogometna legenda je končala svoje delo na klopi azerbajdžanske reprezentance, saj so včeraj že postavili novega prvega moža izbrane vrste Azerbajdžana. Prosinečkega je nasledil prvi trener Qarabaga Gurban Gurbanov, ki je ta klub pripeljal v skupinski del lige prvakov (dva remija z Atleticom) in dosegel največji uspeh azerbajdžanskega nogometa.

Prosinečki bo v Bakuju ostal do sredine decembra. »Hčerka hodi še v šolo, ki se bo tu končala 15. decembra, tako da bomo v Bakuju vsaj do takrat,« je dejal Žuti, ko smo ga poklicali. »Zdaj smo končno uredili vse papirje na azerbajdžanski zvezi, tako da sem trenutno brezposeln,« se je nasmejal Prosinečki.



Zdaj je napočil čas, da se dokončno pogovori s slovensko zvezo. »Da, res je. Naslednji teden se bom najprej slišal, potem pa najverjetneje srečal s predsednikom NZS,« je razkril Robert.

CELOTEN ČLANEK, TUDI ODZIV PREDSEDNIKA NZS RADENKA MIJATOVIĆA, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike