sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
13 19.10.2017 09:14:44

Kakšna SENZACIJA! Hrvaško bo na svetovnem prvenstvu vodilo eno od NAJVEČJIH TRENERSKIH imen na SVETU!?

Reuters
Senzacija iz soseščine! Hrvaška, ki pred zadnjo tekmo skupinskega dela kvalifikacij za svetovno prvenstva, odstavila Anteja Čačića, bo v primeru uvrstitve dobila slovitega trenerja.

Legendarni italijanski športni dnevnik Gazzetta dello Sport je namreč na naslovnici petkove tiskane izdaje poskrbela za senzacionalno novico: zelo verjetno je, da bo Hrvaško v primeru uvrstitve na svetovno prvenstvo v Rusiji vodil nihče drug kot Carlo Ancelotti!

ancelotti
vszi

"V tem trenutku potekajo pogovori glede njegove plače, toda Ancelotti je pripravljen na popust, da bi Hrvaško vodil na svetovnem prvenstvu," so zapisali pri Gazzetti. Ni jasno, koliko bi Ancelotti res zahteval kot selektor južnih sosedov, vsekakor pa ta cena ni majhna, če upoštevamo dejstvo, da je sloviti Italijan, ki je nazadnje vodil Bayern, pri Realu zaslužil 7,5 milijonov evrov.

V dodatnih kvalifikacijah bo Hrvate vodil Zlatko Dalić, ki pa nima nobene pogodbe s hrvaško zvezo, ko je prevzel to nalogo od Anteja Čačića, so se dogovorili, da bo Hrvate vodil v Ukrajini, nato pa še v dodatnih kvalifikacijah, kjer jih čakajo Grki. Hrvati si želijo na klopi predvsem strokovnjaka, ki bi uspel v celoto povezati številne zvezdnike, ki jih vsekakor imajo, dodaten plus pa je že tesno sodelovanje med Luko Modrićem in Ancelottijem še pri Realu.

Članki iz rubrike