kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 12.10.2017 11:35:24

Angleži na SP s posebnimi 'specialci' zaradi vohunov, rusko VELEPOSLANIŠTVO pa ima za njih BRILJANTNO idejo: Bolje bi bilo, če bi peljali ...

Takoj po tem, ko so Angleži tudi uradno potrdili svojo prisotnost na svetovnem prvenstvu v Rusiji, so začeli načrtovati svoje bivanje v Rusiji.

Selektor Gareth Southgate je že pred predzadnjo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo s Slovenijo izbral hotel, kjer bo angleška reprezentanca bivala, pa čeprav v tistem trenutku še ni bila uradno uvrščena v Rusijo. 

Zdaj so se začeli Angleži ukvarjati še z eno, za večino nogometnih navdušencev, bizarno zadevo. Že pred evropskim prvenstvom v Franciji jih je skrbelo za morebitne vohune, ki bi opazovali njihove treninge in jih spremljali na vsakem koraku. Njihov strah izvira iz leta 2014, ko je bil Roy Hodgson prepričan, da so predstavniki Italije vohunili in spremljali njihov zadnji trening pred medsebojno tekmo, ki so jo Italijani na koncu dobili z 2:1 in končali na 1. mestu lestvice. 

daily star rusi

Že zdaj so se v angleških medijih pojavile novice o tem, da bo angleška reprezentanca poleg ostalega osebja v Rusiji odpeljala tudi posebno nadzorno ekipo, ki bo vohunila za vohuni. O njej se je razpisal tabloid Daily Star v članku z naslovom "Anglija bo na SP v Rusiji popeljala tudi nadzorno ekipo zaradi strahu pred vohuni,", toda kar je sledilo, vsekakor niso pričakovali. Na twitterju se je namreč oglasil uradni profil ruskega veleposlaništva v Veliki Britaniji in na omenjen naslov odgovoril: "Bolje bi bilo, če bi peljali nogometno ekipo." S tem so jih pošteno zbodli predvsem zaradi vedno novega razočaranja na velikih tekmovanjih. 

Članki iz rubrike