mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.10.2017 15:51:12

PREDSEDNIK ZVEZE: Nekateri reprezentanti BiH niso igrali, ker so se ustrašili lastnih navijačev (video)

Reuters
Torkovo srečanje Estonije in BiH se je končalo z zmago slednje, ki je slavila z 2:1, a po tekmi se govori o povsem drugih stvareh, ki so se dogajale v Talinu.

Končni rezultat je pomenil, da je BiH osvojila tretje mesto v skupini, saj je Grčija brez težav ugnala Gibraltar (4:0) in bo nastopila v dodatnih kvalifikacijah, Estonci pa so bili četrti.

Navijači gostujoče reprezentance so z metanjem bakel na igrišče, zaradi česar je bilo srečanje za nekaj minut prekinjeno, močno razjezili odgovorne pri svoji nogometni zvezi. Gre za zadevo, ki je Uefa ne tolerira, zato se bosansko-hercegovski zvezi obeta huda kazen.


Navijači so na tak način želeli izraziti nezadovoljstvo nad neuvrstitvijo reprezentance vsaj v dodatne kvalifikacije. Predsednik estonske nogometne zveze Aivar Pohlak pa je s svojimi besedami nakazal, da so tekmeci pričakovali nekaj takega. "Ko so prihajali na stadion, je bilo jasno, da so njihovi igralci nervozni. Verjetno so vedeli, kaj se bo zgodilo, ali pa so si vsaj mislili, da bo prišlo do nečesa takega."

Ampak to ni bilo vse. "To je mogoče tudi razlog, da nekateri izmed glavnih igralcev srečanja niso začeli v udarni enajsterici, saj niso želeli biti del tega nereda. Očitno je, da imajo navijači nekaj proti zvezi, prav tako pa tudi proti ekipi,"  je hitel pripovedovati predsednik estonske zveze in s tem precej razburil nogometno javnost v BiH.

Na drugi strani pa so estonski navijači mnenja, da njihova zveza ni naredila vsega, da bi preprečila te stvari. S tem, da gostom ni preprečila vnosa pirotehnike na stadion, je bila po njihovem mnenju ogrožena varnost vseh prisotnih.

Članki iz rubrike