sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
2 08.10.2017 17:19:59

Naj vas SPRELETI SRH, naj vam gredo dlake POKONCI! Cesarjeva družina in prijatelji s TEMLE sijajnim POKLONOM na 100. tekmi! (foto)

Nikola Miljković
Kapetan slovenske reprezentance danes proti Škotski igra 100. tekmo v dresu z državnim grbom.

Tista v četrtek na slovitem Wembleyju je bila 99., in ker Slovenija v tem kvalifikacijskem ciklu na žalost ne bo odigrala nobene tekme več, je bilo vprašanje le, ali bo Cesar smel in zmogel igrati doma proti Škotom, tako da bi še letos dosegel eno najbolj magičnih mej v nogometnem svetu. Jasno, lahko bi mu jo zagodla poškodba, morda še hujša grožnja pa je bil ... rumeni karton. Če bi ga priljubljeni Cesi dobil, danes ne bi smel igrati. 

Ni ga dobil, čeprav bi ga bil zagotovo pripravljen dobiti, če bi to pomenilo slovensko zmago ali vsaj remi v londonskem nogometnem hramu. Tudi telo je zdržalo in Boštjan bo danes odigral še okroglo 100. tekmo za državo, za katero je VEDNO igral z izjemnim ponosom. Takim, da bi lahko bi vzor marsikomu. To pa poleg medijev in navijačev zelo dobro vedo (pravzaprav vedo še bolje od vseh nas) njegova družina in prijatelji.

Danes so seveda vsi na tribunah, ob tem pa so Cesarju pripravili nekaj prav posebnega. Namreč tale čudovit transparent s fotografijo, čestitko in posvetilom, ob katerem se človeku orosi oko. Poglejte ga v rokah Boštjanovih ponosnih staršev in uživajte. In naj uživa Boštjan, čeprav bi si kot večni borec in tekmovalec zagotovo želel, da bi bila ta tekma drugačne narave.  

cesar

Članki iz rubrike