nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
8 03.10.2017 10:51:54

Avtor slavnega tvita UDARIL po NOVINARJIH! Mladen Dabanović: Povem vam, kaj si mislim o vas! In o SREČKU KATANCU!

Nekdanji slovenski reprezentančni čuvaj mreže Mladen Dabanović se je v zadnjih dneh znašel v središču pozornosti.

Verjetno ne obstaja noben športni navdušenec, ki ne ve, zakaj se je Mladen Dabanović v zadnjih dneh znašel v središču pozornosti. Nekdanji slovenski reprezentant je nase opozoril s tvitom, v katerem se je spraševal, ali se nemara Igor Kokoškov spozna tudi na nogomet. Vse skupaj je komentiral Benjamin Verbič in nastala je 'afera tvit'. 

Zdaj se je na vse skupaj odzval Dabanović, ki je spregovoril v intervjuju za Dnevnik. "To je ta moj neposrečen oziroma posrečen tvit, ki je dobil precej več pozornosti, kot si je zasluži. Bil je objavljen vsega pet minut po polfinalni košarkarski tekmi s Španci in vzet iz konteksta. Tedaj sta bila ves twitter pa tudi preostala javnost evforična. Vsak je želel na svoj način pokazati, kako zelo je vesel in za kako velik uspeh gre. Reprezentance se nikjer niti ne omenja, spraševal sem se le, ali se morda Kokoškov spozna tudi na nogomet." je dejal Dabanović. 


Nekdanji čuvaj mreže je govoril tudi o odnosu med Srečkom Katancem in novinarji: "Odnos med reprezentanco in novinarji bi se dalo opisati kot vojno stanje. Za to vojno je nemogoče, da bo imela zmagovalca. Zaradi tega se mi zdi nesmiselno izgubljanje energije na tiskovnih konferencah, kot je bila zadnja, ko je bila polovica časa namenjena tvitu in Benjaminu Verbiču."

Kot je dejal, je sam spremljal zadnjo novinarsko konferenco: "Bilo mi je zelo težko gledati, saj je večina novinarjev tja prišla z namenom, da provocira. Strokovni del, kako in na kakšen način se lotiti prihajajočih dveh tekem, je bil zelo kratek. Nadaljevalo se je s tvitom Verbiča in Kevinom Kamplom, kar se mi zdi povsem obstransko."

Celoten intervju z Dabanovićem si lahko preberete TUKAJ.

Članki iz rubrike