bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
4 02.10.2017 22:16:44

PA SE JE ZGODILO. Gerard Pique po KRVAVEM referendumu na treningu španske reprezentance, SPREJEM PA ... (video)

Reuters
Zvezdnik Barcelone se je pridružil začetku priprav furije.

Tako kot slovenska, je tudi španska reprezentanca začela priprave na prihajajoči preizkušnji v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Furija bo najprej gostila Albanijo, nakar bo gostovala v Izraelu, toda uvodni trening izbrancev Julena Lopeteguija je bil zelo nestrpno pričakovan zlasti oziroma predvsem zaradi nenogometnih zadev. Zaradi gorečega zagovornika katalonske samostojnosti Gerarda Piqueja. Zvezdnik Barcelone že dolgo jasno in glasno govori o svojem stališču, noče ga skrivati, po nedeljskem referendumu je vse skupaj dobilo še dodatno razsežnost.

1pique
Reuters
Marsikdo je menil, da ne bi bilo slabo, če bi selektor branilcu Barce omogočil, da proti Albaniji in Izraelu ne bi igral in ga na ta način rešil pred pritiski in žaljivkami španskih navijačev. Ker je bilo jasno, da se jim ne bo mogel izogniti, prvi trening je takšne napovedi potrdil.

2pique
Reuters
Lepo število privržencev španske izbrane vrste na tribuni je Piquejev prihod na igrišče pospremilo z glasnimi žvižgi, takšnih in drugačnih obtožb ni manjkalo. "Pique, baraba, ven iz reprezentance," so med drugim vzklikali navijači, prav tako kot "Pique, Španija je tvoja država" in še bi lahko naštevali … Glavni igralec zgodbe je vse skupaj dobro prenesel, nekateri španski mediji so ob tem dodali, da je vadbo skupaj s soigralci začel dobro razpoložen. Z nasmehom na obrazu ...

Članki iz rubrike