sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
5 29.09.2017 09:16:44

Slačilnica NE MOLČI: Kapetan Cesar odkrito o Kamplu, Katancu in zloglasnemu čivku Benjamina Verbiča

Boštjan Cesar je priznal, da je bila Slovaška boljša.
Grega Wernig
Tiskovna konferenca Srečka Katanca, na kateri je (med drugim) razkril seznam igralcev za prihajajoči preizkušnji proti Angliji in Škotski, še vedno buri duhove. In jih bo bržčas še lep čas.

Po sredinem spektakularnem druženju selektorja Srečka Katanca z novinarji nas je zanimal odziv slačilnice. Prvega na hierarhični lestvici. »Nisem spremljal ali videl tiskovne konference. V klubu smo imeli dva treninga, ves dan sem bil v vadbenem centru. Nekaj sem slišal, nekaj prebral in to je to,« je uvodoma povedal kapetan Boštjan Cesar.

Selektor je znova zanetil vojno z novinarji, ozračje okrog reprezentance nikakor ni spodbudno. »Vse skupaj se vleče že nekaj časa, toda verjemite, da je vzdušje v ekipi na pripravah zmeraj mirno. Drži, da smo se morali kdaj pa kdaj soočiti tudi s kakšnim problemom. To smo storili, in kar je najpomembnejše, bili pri tem uspešni. Časa ni nikoli dovolj, zato se je bilo treba vedno znova hitro odzvati, a smo znali strniti vrste in se osredotočiti zgolj na delo na igrišču,« pravi izkušeni branilec.

Veliko prahu je dvignil znameniti odziv Benjamina Verbiča na kritičen čivk, uperjen zoper selektorja. »Na družbenih omrežjih se je opeklo že veliko ljudi. Tako zasebno kot poslovno, in popolnoma jasno je, da moraš biti pri objavah zelo pazljiv. V trenutku se ti lahko vse postavi na glavo, toda v primeru Benjamina Verbiča ne vidim nikakršnega problema. Poznam ga in vem, da je dober fant, ki niti po naključju ni škodoželjen. O tem sem prepričan. V trenutku se je odzval in nato vse skupaj tudi hitro umaknil. Potem se je še opravičil in tudi to kaže na to, o kakšni osebi govorimo,« je kapetan stopil v bran mlajšemu soigralcu in razkril pričakovanja pred spopadoma z Anglijo in Škotsko spregovoril pa tudi o Kevinu Kamplu oziroma njegovi odsotnosti.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike