sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
7 07.09.2017 10:51:42

NORO! Nikdar ne UGANETE, KOGA si PONOSNI, a OBUPANI Argentinci želijo videti v argentinskem dresu!

Reuters
Argentini grozi, da bo ostala brez svetovnega prvenstva v Rusiji, kar bi bila seveda katastrofa epskih razsežnosti.

Nogometaši Argentine so v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo znova razočarali. Lionel Messi in druščina so po mršavem remiju v gosteh z Urugvajem igrali domačo tekmo z daleč najslabšo reprezentanco v kvalifikacijah Venezuelo, a so uspeli iztržiti le remi z 1:1.

Dve tekmi pred koncem so Argentinci tako na petem mestu na lestvici, ki na koncu vodi v dodatne kvalifikacije, toda šestouvrščeni Čile ima le točko manj, sedmouvrščeni Paragvaj pa tri točke manj. Resda je tudi pred Argentino gneča velika, Peru ima enako število točk, a boljšo gol razliko, Kolumbija ima dve točki več, Urugvaj pa tri. Vseeno pa so Argentinci v velikih težavah, kajti njihova igra je naravnost katastrofalna. 

Navijači v Argentini tako že obupujejo, prav neverjetno pa je, koga so si številni zaželeli videti v argentinskem dresu. Argentinci na pomoč kličejo kar - Cristiana Ronalda! Jasno, Portugalec ne more igrati za Argentino, a že priznanje, da bi potrebovali pomoč Ronalda je nekaj neverjetnega, če vemo, kako ponosen narod so Argentinci. Do včeraj so prisegali na Lionela Messija in trdili ,da je zvezdnik Barcelone z naskokom najboljši igralec na svetu, zdaj se je torej njihovo prepričanje spremenilo. 

argentina splet
"Cristiano, če bi bil Argentinec, bi bilo vse tako lahko," je zapisal en uporabnik na svetovnem spletu, drugi je dodal: "Ni možno naturalizirati Cristiana?" Takšnih in podobnih domislic je bilo še precej, kar še dodatno priča o tem, kako zelo obupani so Argentinci. 

ronaldo messi
Kdo ve, morda pa bodo ravno takšni zapisi dodatno motivirali Messija, da bo na zadnjih dveh tekmah znova pokazal nekaj svoje čarobnosti in Argentincem s šestimi točkami zagotovil vstopnico za Rusijo. Vse ostalo bi bilo enako veliki katastrofi.

Članki iz rubrike