Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 04.09.2017 22:31:22

Angleži pobegnili na pet točk razlike (video)

Reuters
V slovenski skupini F je bil nocoj na sporedu tudi dvoboj vodilnih moštev Anglije in Slovaške, ki sta se udarila na kultnem Wembleyju.

Angleži so edina reprezentanca v skupini, ki v uvodnih sedmih nastopih ni okusila grenkobe poraza. S petimi zmagami in dvema remijema so se v derbi s Slovaki podali z dvema točkama prednosti.

Toda srečanje so veliko bolje začeli gostje, ki so že v tretji minuti razdevičili mrežo vratarja Joeja Harta, presenetljivo povedli in kar nekoliko utišali publiko na Wembleyju.

lobotka re
Reuters
V polno je meril vezist španske Celte Vigo Stanislav Lobotka. To je 22-letnikov tretji nastop za izbrano vrsto in prvi gol.

Gostje so vodstvo zadržali do 37. minute, ko je v polno meril vezist Tottenhama Eric Dier, ki je mojstrsko izkoristil Rashfordovo podajo iz kota. Z rezultatom 1:1 pa sta moštvi tudi odšli na glavni odmor.

Sredi drugega polčasa pa so Angleži stvari postavili na svoje mesto, ko je s približno osemnajstih metrov s pravo mojstrovino v polno meril Marcus Rashford in domačine popeljal v vodstvo z 2:1. To pa je bil tudi končni rezultat obračuna, kar pomeni, da so Angleži na vrhu lestvice svojo prednost povečali na pet točk, medtem ko sta se Slovenija in Škotska (z 2:0 je ugnala Malto) drugi Slovaški približali na točko.

Članki iz rubrike