Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 03.09.2017 13:10:41

Pique je bil deležen glasnih ŽVIŽGOV, nato se je na stadionu Reala zgodilo nekaj, kar se ni NIKOLI (video)

Reuters
V dnevih pred kvalifikacijsko tekmo med Španijo in Italijo je bilo največ črnila prelitega na temo Gerarda Piqueja in njegovega igranja na Santiagu Bernabeu.

Čeprav branilec Barcelone ni niti enkrat nastopal v izjavah pred reprezentančno tekmo z Italijo in ni dal niti enega intervjuja, pa so vsi njegovi reprezentančni kolegi dobili kakšno vprašanje o njem in o pričakovanih žvižgih na stadionu Santiago Bernabeu. 

Ni namreč nobena skrivnost, da Pique ni najbolj priljubljen nogometaš v Madridu, ne le, da igra za Barcelono, s svojimi izjavami se je zelo zameril tako navijačem Reala kot tudi mnogim navijačem španske reprezentance. Zato je bilo najbolj vroče vprašanje, kako bo Santiago Bernabeu sprejel njegovo igranje v španskem dresu. Čeprav so reprezentanti na čelu s Sergiem Ramosom pozivali k temu, naj ne žvižgajo ne Piqueju ne kateremu koli drugemu nogometašu, pa so njegovi pozivi naleteli na gluha ušesa. 

Vsakič, ko se je Pique dotaknil žoge, so se slišali zelo glasni žvižgi, namenjeni zvezdniku Barcelone, toda v enem delu tekme je sledil odgovor. Sledilo je nekaj, česar Santiago Bernabeu še ni doživel. Del navijačev Španije se je namreč odločil, da vse skupaj omili in začeli so peti Piqueju!

Članki iz rubrike