Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 29.05.2017 17:55:05

Gliha izbral mlade reprezentante. In znova ni presenetil …

Slovenski upi bodo od 5. do 9. junija sodelovali na turnirju v Kijevu.

Mlada (U-21) slovenska reprezentanca bo od 5. do 9. junija v Kijevu sodelovala na mednarodnem turnirju v spomin na Valerija Lobanovskega. Selektor Primož Gliha je na seznam uvrstil dvajset nogometašev, ki prihajajo iz enajstih različnih klubov. Zdaj smo se že navadili, da so med njimi znova trije iz Ankarana, a zaradi dodatnih kvalifikacij bržčas lahko pride do spremembe. Enega člana ima tudi novi tretjeligaš iz Veržeja, ki pa je imel v pretekli sezoni v Prlekiji status posojenega igralca Maribora.

"Predlani smo osvojili ta turnir z drugo generacijo nogometašev, v kateri je bilo precej prvoligaško uveljavljenih igralcev, ki so v velikem številu prehajali v člansko reprezentanco. Letos tega ne pričakujem v tako velikem številu, upam pa, da bo se bodo tudi ti fantje uspeli uveljaviti. Trenutno je v A-reprezentanci Grega Sorčan, tako da bomo šele videli, kako bo z njim. Sicer pa razpolagam s pozitivno skupino fantov, kar v kolektivnem športu nekaj pomeni," je povedal Primož Gliha, slovenski upi bodo turnir odprli 6. junija proti Finski.

Na seznamu so: Blaž Kramer (Aluminij), Luka Janžekovič (Aluminij), Luka Badžim (Ankaran Hrvatini), Erik Gliha (Ankaran Hrvatini), Timotej Mate (Ankaran Hrvatini), Janez Pišek (Celje), Amadej Brecl (Celje), Žan Žužek (Domžale), Jan Repas (Domžale), Alen Ožbolt (Domžale), Jan Humar (Gorica), Tilen Nagode (Gorica), Matic Paljk (Koper), Martin Kramarič (Krško), David Kovačič (Krško), Rok Vodišek (Olimpija), David Tijanič (Olimpija), Gal Primc (Radomlje), Ožbej Kuhar ( Triglav) in Dejan Vokič (Veržej).

Članki iz rubrike