Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 31.03.2017 14:43:07

Darko Milanič obupuje: Prve napovedi bodo kar držale, njegov povratek bo šele tam nekje ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborski strateg Darko Milanič je lahko zadovoljen s formo svojih varovancev, vendar vseeno nima najbolj mirnega spanca.

Za nezadovoljstvo Darka Milaniča skrbi predvsem poškodba Marvana Kabhe, ki si je na tekmi z Aluminijem poškodoval zadnjo stegensko mišico. 

Prve napovedi so bile takšne, da naj bi Izraelec počival okrog šest tednov, kar bi pomenilo, da bi se vrnil nekje 22. aprila, ko Maribor igra z Domžalami, zagotovo pa bi bil pripravljen na prvenstveni večni derbi 29. aprila. 

Toda Izraelec je pred nekaj dnevi dal precej bolj optimistično napoved in dejal, da upa, da bo nared že po treh tednih, kar bi seveda pomenilo, da bi se moral že vrniti na igrišča, zagotovo pa ne bi izpustil nobenega od treh aprilskih večnih derbijev. 

kabha dw
Drago Wernig - TAKA

Vseeno je Darko Milanič danes pojasnil, da Kabha ni še niti blizu vrnitve. Še več, po besedah Primorca bo odstoten še nekoliko dlje od pričakovanj! "Kabha je še daleč. Njegova poškodba … Prve napovedi bodo kar držale. Vmes smo imeli dober občutek, tudi on je imel dober občutek. Želja je najverjetneje botrovala temu, da bo povratek trajal še malce dlje. Ker je imel v enem trenutku mogoče imel predober občutek. Vendar bo povratek najverjetneje nekje v maju," je na današnjem druženju z novinarji povedal Milanič.

Članki iz rubrike