Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 27.03.2017 17:23:23

Kakšen nespretnež: Škotski navijač si bo zaradi tekme s Slovenijo tetoviral – zadnjico!

Profimedia
Tale škotski navijač bi si želel, da njemu ljubljena reprezentanca nikdar ne bi zabila gola na tekmi s Slovenijo ...

Oh, kaj si si nakopal na glavo … Ko se je Gordon Strachan v drugem polčasu tekme med Škotsko in Slovenijo odločil, da bo v igro poslal Chrisa Martina, je eden od navijačev škotske reprezentance svojo frustracijo slikovito izrazil na Twitterju. "Chris Martin prihaja v igro. Strachan spet igra na remi. Če bo zadel za zmago, si bom na zadnjico vtetoviral Viva la Vida," je zapisal Callum Strang in imel v mislih pesem priljubljene glasbene skupine Coldplay, saj je tudi pevcu slednje ime Chris Martin.


Toda glej ga zlomka! Prav nogometaš Chris Martin je dejansko zatresel mrežo Slovenije in Škotski priigral zmago, omenjeni navijač Otočanov pa se je znašel v sila neprijetnem položaju. Številni so ga nemudoma prijeli za besedo, njegov profil na Twitterju so preplavili vpisi tisti, ki so vztrajali pri tem, da mora Strang izpolniti svojo obljubo. Navijač je dejansko hipoma postal škotske medijska zvezda, dan po tekmi pa je sprejel pogumno odločitev: "Držal bom besedo!"

Seveda pa zgodbe s tem ni konec. Prijatelji so se odločili zbadati Stranga, tako mu je Ian Pritchard sporočil: "Plačal bom za to, da boš uresničil obljubo. Če le obljubiš, da se ne boš us*al!" "Sem mož besede," je odgovoril Strang. Zdaj vsi le še čakajo na dokaz v obliki fotografije. Če jo seveda sploh želite videti …

Članki iz rubrike