Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 26.03.2017 20:23:40

Messi v težavah? (video)

Reuters
Kvalifikacije za svetovno prvenstvo igrajo tudi južnoameriške reprezentance. Argentina je v 13. krogu na svojem igrišču z 1:0 premagala Čile, edini zadetek pa je v 16. minuti z usoešno izvedeno enajstmetrovko prispeval Lionel Messi in gavče popeljal na tretje mesto.

Toda zvezdnik Barcelone bi lahko v prihodnjih dneh dobil tudi kakšno kazen. Po koncu srečanja se je odšel rokovati s sodniki, pri tem pa enemu ni dal roke, temveč je pred njim pokimal z glavo, ga pri tem grdo pogledal in mu še nekaj zabrusil.

Messi se je odločil, da ne bo segel v roku stranskemu sodniku, proti kateremu je nekaj minut pred koncem obračuna namenil nekaj zelo 'sočnih' besed.



Omenjeni stranski sodnik je v eni izmed akcij opozoril glavnega, da je Messi naredil prekršek, kar je močno razjezilo Argentinca, ki je bil drugačnega mnenja.

To je stranskemu sodniku tudi takoj povedal. Nekaj podobnega se je celo zgodilo dvakrat v petih minutah, zato je bil Messi še toliko bolj jezen na moža v črnem. Pri tem pa mu je v nekaj stavkih, ki niso primerni za objavo, večkrat omenil mamo.

Članki iz rubrike