favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 26.03.2017 09:58:27

Se res posmehuje nesrečnežu z brutalno zlomljeno nogo?

Huda poškodba irskega branilca Seamusa Colemana, ki mu je na petkovi kvalifikacijski tekmi branilec Walesa Neil Taylor s pretirano grobim posredovanjem zlomil nogo, še vedno odmeva.

Povsem jasno je, da Otočani igrajo nogomet po moško v pravem pomenu besede. Tu ni nikakršne brazilske romantike, fizična moč in boj "prsa v prsa" povsem prevladata na zelenici. Pa vendarle, zlomi udov so kaplja čez rob, takšne poškodbe presegajo meje športa...

Seamus Coleman 3


Ne le grozljiv pogled na zlomljeno nogo, ves svet se je dan pozneje zgrozil še ob eni fotografiji, na kateri se v trenutku, ko Coleman na tleh jadikuje od bolečine, nogometaš Walesa Joe Ledley privoščljivo smeje. Vsaj videti je tako.

Jasno, na družbenih omrežjih so se vsuli komentarji z obtožbami na račun 30-letnega vezista Crystal Palaca, ta pa je jezno in z vso silo udaril nazaj: "Tisti, ki so si napačno razlagali to fotografijo, bi morali iti na pregled glave. To je nesmisel in tega niti nisem želel komentirati, vendar zdaj vseeno moram nekaj reči. V tistem trenutku so bile moje misli pri Colemanu. Želim mu hitro okrevanje."

Seamus Coleman 2


Nesrečnemu Ircu je noga počla na dveh mestih. Včeraj je že prestal operacijo, v nogo so mu vstavili vijake, zdaj pa ga čaka dolga rehabilitacija. Sezona je zanj kajpak končana, tudi naslednje ne bo začel, vprašanje pa je, kako uspešno se bo sredi nje vrnil na igrišče. Vsaj šest mesecev bo trajalo okrevanje, bržčas pa še nekoliko več.

Irski selektor Martin O’Neill razume odločitev televizije, da posnetka niso ponavaljali v nedogled, tudi sam si ga ne želi ogledati. Kot so mu povedali, prizor močno spominja na Henrika Larssona, ki je v dresu Celtica preživljal podobno kalvarijo. Leto pozneje je namreč O’Neill prevzel škotskega velikana in od blizu spremljal vračanje Šveda v ekipo. "Henrik Larsson je bil izvrsten nogometaš in po tisti poškodbi se je zelo uspešno vrnil. Upam, da bo tudi Seamusu uspelo. Mislim, da mu bo."

Seamus Coleman 1

Članki iz rubrike