Mobilna verzija
nu
nu

Bizarna napoved nekdanjega reprezentanta Francije: Če bo Mendy kdaj v reprezentanci, bom ...

Reuters

Pri napovedovanju nogometnih dogodkov velja biti še posebej previden. To je na lastni koži izkusil tudi nekdanji francoski reprezentant.

Pred nekaj leti je nekdanji francoski reprezentant Eric Di Meco, ki je v svoji karieri igral med drugim tudi za Marseille in Monaco, po koncu nogometne poti pa je postal strokovni komentator na RMC Sport, dal smelo napoved. "Če bo Benjamin Mendy kdaj vpoklican v francosko reprezentanco, bom pojedel podgano," je dejal Di Meco, ki ni verjel v branilca Monaca. 

A v četrtek se je zgodilo ravno to. Francoski selektor Didier Deschamps je v francosko izbrano vrsto vpoklical štiri nogometaše Monaca, Kyliana Mbappeja, Thomasa Lemarja, Djibrila Sidibeja in seveda tudi Mendyja

di meco

Slednji se je spomnil na Di Mecovo napoved izpred nekaj let in nekdanjega francoskega reprezentanta pred družabnega omrežja pozval, da naj izpolni svojo obljubo. To so storili tudi številni drugi uporabniki družabnih omrežij, videli pa bomo, ali bo Di Meco res pojedel podgano, kot je napovedal pred nekaj leti.