Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 29.07.2016 17:00:07

Mikel: Ni res, da sem dal denar soigralcem

Reuters
Po svetovnem spletu je zaokrožila novica, kako je John Obi Mikel med soigralce v nigerijski reprezentanci dobrodušno razdelil 30.000 dolarjev.

Član Chelsea je vodja nigerijske olimpijske reprezentance, v kateri je 85 športnikov. Jasno je, da je tudi glavni člen nogometne izbrane vrste, ki je leta 1996 v Atlanti osvojila zlato, leta 2008 v Pekingu pa srebrno kolajno. Na igrah v Riu bo v skupinskem delu tekmovanja igrala s Švedsko, Kolumbijo in Japonsko.


In zakaj bi Mikel soigralcem finančno pomagal? Novica pravi, da so njegovi soigralci potožili, češ da nimajo denarja, da od trenutka, ko so zapustili Nigerijo, niso dobili ničesar. Celo selektor Samson Siasia naj bi dejal, da že pet mesecev ni prejel plače.

Ko je 29-letnemu nogometašu nekdo iz domovine sporočil, kako se ta novica hitro širi, se je ta naravnost začudil in medijem takoj sporočil, da je vse skupaj čista laž. "Mislil sem, da se šali. Ne vem, kdo je začel s to zgodbo, ampak to enostavno ni res. Verjetno želi nekdo škodoželjno vnesti razdor v našo ekipo," se je odzval Mikel.

Članki iz rubrike