Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

gv
gv
0 29.06.2016 11:58:31

Francoz naslednik Roya Hodgsona?

Reuters
Številni angleški mediji danes poročajo, da naj bi si tamkajšnja nogometna zveza na položaju selektorja želela francoskega stratega, ki je že stari znanec angleških nogometnih zelenic.

Anglijo je po novem velikem neuspehu na evropskem prvenstvu zapustil selektor Roy Hodgson, vodstvo angleške zveze pa je v intenzivnem iskanju njegovega naslednika. Kot v današnjih izdajah poročajo številni otoški dnevniki, bi se lahko iskanje novega stratega krepko zavleklo, med tistimi, ki so visoko na spisku želja vodstva, pa je trener Arsenala Arsene Wenger.

Slednji je na čelu londonskega velikana že vse od leta 1996, njegova era pa naj bi se pri Arsenalu počasi zaključevala. To naj bi želeli izkoristiti pri zvezi, toda možnosti, da bi se Wenger za selitev odločil tik pred začetkom nove sezone angleške premier lige, se zdijo zelo majhne.

wenger
Arsene Wenger
Reuters

Angleški mediji tako še dodajajo, da naj bi bila ena od možnosti tudi Gareth Southgate, ki trenutno bdi nad angleško reprezentanco U-21, vsekakor pa bo moral biti Hodgsonov naslednik znan do 4. septembra, ko Anglijo čaka prva tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018. Takrat se bo pomerila s Slovaško, dober mesec kasneje pa se bo v Sloveniji v sklopu kvalifikacij pomerila tudi z našo izbrano vrsto.

Značke: wenger, anglija

Članki iz rubrike