zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

gv
gv
0 27.06.2016 11:14:56

Ronaldo o (ne)proslavljanju: Ker je moj brat jokal

Cristiano Ronaldo je bil pred tekmo s Hrvaško tamkajšnji sovražnik številka ena, v dneh po dvoboju pa se je po zaslugi iskrene izjave številnim Hrvatom močno prikupil.


Portugalska je v osmini finala iz evropskega prvenstva izločila Hrvaško, ki so jo mnogi videli v finalu prvenstva stare celine. To so pričakovali tudi hrvaški nogometaši, zato je bilo razočaranje po porazu verjetno še toliko večje.

Hrvaški reprezentanti so se utapljali v solzah, bili so močno razočarani, Portugalci pa so na drugi strani skakali od veselja. Toda ne vsi. Superzvezdnik Cristiano Ronaldo je bil nepričakovano precej miren, v pogovoru z enim od novinarjem pa je pojasnil, zakaj se zmage ni bolj veselil.

Postregel je z odgovorom, nad katerim so bili naši južni sosedi močno presenečeni in s katerim jih je zelo navdušil. "Seveda sem vesel zmage, ampak nisem mogel tako slaviti, ker je moj brat jokal. Moje bratstvo leži v srcu, moja naloga pa je potolažiti brata," je dejal Ronaldo in s tem mislil na prvega zvezdnika hrvaške reprezentance Luko Modrića, s katerim skupaj igrata pri madridskem Realu.

Članki iz rubrike