zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 28.04.2016 16:54:34

Zvezdnik afere 'vroči posnetek' ima težave z navijači

Reuters
Ko se je francoska nogometna zveza odločila, da suspendira Karima Benzemaja zaradi vpletenosti v afero 'vroči posnetek', je mislila, da je rešila velik del težav.

Toda velik del navijačev se ne strinja s takšno odločitvijo, ne nazadnje je Benzema eden od največjih zvezdnikov francoske reprezentanca, ki bo za nameček igrala na domačem terenu. Je pa na seznamu kandidatov Mathieu Valbuena, tisti, ki je bil glavni zvezdnik vročega posnetka spolnih odnosov s svojo ženo, za katerega so ga izsiljevali, eden od posrednikov pa naj bi bil prav njegov reprezentančni kolega. Benzema sicer še vedno zagotavlja, da je želel nogometašu le pomagati, a na sodišču se z njim ne strinjajo povsem. 


In tako je Benzema pred dnevi objavil novico, da ga ne bo na evropskem prvenstvu. Nekateri navijači so to novico sprejeli z ogorčenjem in mnogi od njih za nastalo situacijo krivijo Valbuenaja. Tudi navijač, ki je slednjega srečal na letališču. Ko je opazil nogometaše Lyona, je v roke vzel mobilni telefon, da bi posnel filmček za svojega sina. Ko se je sprehodil mimo Alexandra Lacazetta, je v telefon rekel, da je to tisti nogometaš, ki je prenehal dosegati gole, ko je dobil povišico. Ko se je mimo 38-letnega moškega sprehodil Valbuena, je komentiral: "Vidiš sin, to je oseba, ki je kriva za to, da Karim Benzema ne bo igral na evropskem prvenstvu."

Nogometaš Lyona te opazke ni dobro sprejel, po poročanju in izjavah moškega, ki ga je snemal, se je odzval zelo nasilno. "Stopil je do mene in mi iz rok izpulil telefon in ga odvrgel. Medtem pa me je grdo žalil. Nekaj njegovih soigralcev ga je moralo zaustaviti, da me ne bi udaril. Pisal sem že na klub, da bi rad povračilo za svoj telefon, prav tako pa bi rad opravičilo nogometaša."

Članki iz rubrike