Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.11.2015 20:29:19

Koga so si ogledovali veljaki evropskega velikana?

Grega Wernig
Dvoboj slovenske in srbske reprezentance do 21 let je na tribune Bonifike privabil številne oglednike, med drugim tudi predstavnike italijanskega velikana, ki naj bi si pobližje prišli ogledati predvsem enega nogometaša.

V Kopru so se v torek mudili predstavniki milanskega Interja, ki so si prišli z velikim zanimanjem ogledati kvalifikacijski dvoboj za uvrstitev na evropsko prvenstvo med mlado izbrano vrsto Slovenije in Srbije. Črno-moder klub sta predstavljala športni direktor Milančanov Piero Ausilio in legendarni srbski nogometaš Interja, zdaj pa funkcionar kluba Dejan Stanković

sporar
Grega Wernig

In oba predstavnika Interja sta imela kaj videti. Slovenci so Srbe ugnali z 2:0, še eno odlično predstavo pa je prikazal Andraž Šporar, ki je po asistenci klubskega soigralca Miha Zajca zabil prvi gol na tekmi, drugega je prispeval nogometaš Maribora Dino Hotić.

Toda Inter svojih oglednikov za razliko od Liverpoola, bojda v Koper ni poslal zaradi Andraža Šporarja. Ne, tarča Milančanov je nogometaš Crvene zvezde Marko Grujić (v srbskem dresu s številko 16), ki je v Srbiji v letošnji sezoni povsem eksplodiral. Vezist rdeče-belih naj bi bil tarča tako Interja kot Evertona, Beograjčani pa zanj zahtevajo med 5 in 7 milijonov evrov. 

grujic
Grega Wernig

Toda kljub temu, da so si prišli ogledati srbskega vezista, ni vrag, da si en bi Ausilio v svojo beležnico zapisal tudi ime kakšnega slovenskega nogometaša. Šporar, prvi strelec slovenske lige (15 tekem 15 golov) je prvi kandidat. 

Članki iz rubrike