petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 27.04.2024 13:14:59

Celjani v pričakovanju Olimpije doživeli presenečenje. Prav poseben obisk na treningu! (video)

Martin Metelko
V knežjem mesti odštevajo do tekme leta.

Damir Krznar in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na tekmo leta. Sredi nedeljskega popoldneva se bodo pomerili z Olimpijo in potrebujejo točko, da bi si že tri kroge pred koncem prvenstva zagotovili drugi naslov prvaka. Ozračje v pričakovanju pomembnega spopada je temu primerno. Takšne nogometne mrzlice v knežjem mestu ne pomnijo. Že skoraj 6000 ljudi ima vstopnico, padel bo rekord obiskanosti na preizkušnjah grofov. Kot smo že poročali, je že stekla tudi prodaja kart na severni tribuni, kjer sta sektorja S in T prav tako že razprodana, zato se utegne pripetiti, da bo prvič odprta tudi zahodna tribuna.

"Čeprav je zanimanje za vstopnice preseglo rekordno število, zanimanje ne pojenja, zato vam polagamo na srce, da se na tekmo odpravite pravočasno in svoja mesta začenjate zasedati v trenutku, ko se Stadion Z'dežele odpre – 13.45," so na svoji spletni strani Celjani sporočajo navijačem.

V petek so se grofi družili z nadobudnimi nogometaši in jih razveseljevali z avtogrami, na petkovem dopoldanskem treningu pa so dočakali prijetno presenečenje. Poseben obisk, za katerega so poskrbeli člani navijaške skupine Celjski grofje in tako svojim ljubljencem namenili še dodatno energijo med odštevanjem do spopada z zmaji. Ne, česa takega v Celju doslej nismo bili navajeni, morda pa se bomo v prihodnosti morali navaditi.

Značke: celje, olimpija

Članki iz rubrike