nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 19.04.2024 09:09:35

"To je zadnjič. Ne vem, koliko časa bom še igral," je Iličić šokiral po zmagi na derbiju, nato pa ...

Gregor Wernig
Po koncu večnega derbija je Maribor presenetil z izbiro nogometaša, ki ga je poslal na novinarsko konferenco. Josip Iličić je bil v zadnjih mesecih pač nedosegljiv za izjave, razen ko se je sam odločil, da bo nekaj povedal, kot denimo v kamere Sportkluba po tekmi z Rogaško. Zdaj je bil na voljo vsem medijem, kot v najboljših časih je z zelo zanimivimi, pronicljivimi in vsebinsko polnimi odgovori obogatil dogajanje po večnem derbiju.

"Dajte si duška, ker je to zadnjič," je novinarsko konferenco odprl Josip Iličić, ki smo ga seveda morali povprašati, ali to pomeni zadnjič to sezono ali zadnjič na splošno. "Ne vem, koliko časa bom sploh še igral. (smeh) Najprej moram videti, kako bo z zdravjem. (smeh) Šalim se. Jaz pridem, ko je čas za to. Malo sem se izoliral. Ne zato, ker bi imel karkoli proti vam novinarjem. Izoliral sem se, osredotočen sem nase. Veste, koliko težav sem imel s pripravljenostjo, in osredotočil sem se na to. To je bil moj glavni cilj. Da spet uživam na igrišču. To je cilj, ki sem ga uspel doseči. Da v 90. minuti na igrišču posredujem z drsečim startom, je nekaj narobe. (smeh) Srečen sem zaradi fantov, zaradi sebe, zaradi Maribora. Da smo na pravi poti. V tem delu sezone še nismo izgubili, vsaj ne na igrišču, ampak to je že za nami. Za vikend nas ponovno čaka težka tekma, kot so vse v slovenski ligi. In že smo se začeli pripravljati nanjo," je pojasnil svoje besede popularni Jojo.


Superzvezdnik Maribora je bil na novinarski konferenci zelo dobro razpoložen. Na opazko, da je Mariboru uspelo drugič zapored premagati Olimpijo, nekaj, česar v zadnjih letih nismo bili vajeni, je odgovoril z nasmeškom na obrazu ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: iličić, maribor

Članki iz rubrike