zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
2 14.04.2024 10:30:03

Nogometaš Maribora je prvič spregovoril o odmevnem sporu med agentom in Šulerjem

Grega Wernig
Na novinarski konferenci Maribora pred gostovanjem pri Bravu se je z novinarji pogovarjal levi bočni branilec vijoličastih Mark Strajnar.

Slednji je prvič po dolgem času stopil pred novinarske mikrofone, naš novinarski kolega z Ekipe SN pa je to priložnost izkoristil tudi za vprašanje o tistem zelo odmevnem sporu med njegovim agentom Amirjem Ružnićem in športnim direktorjem kluba Markom Šulerjem.

Spomnimo, zgodba je iz oktobra lani, ko je Ružnić v pogovoru za vaš in naš časnik Maribor obtožil, da z njegovim klientom dela kot s smetjo, hkrati pa precej ostrih kritik namenil tudi snovalcu kadrovske politike pod Kalvarijo, češ da mu je slednji ob prestopu Strajnarja iz Domžal v Maribor obljubil, da bo klubski projekt, a da se to ni uresničilo, saj da Strajnar zelo malo igra. Šuler je potem Ružniću v intervjuju za Ekipo SN odgovoril, da mladi slovenski reprezentant vsekakor je mariborski projekt, a da noben agent ne bo določal, kdo, kdaj in na kakšen način naj igra.

»To, kar se je zgodilo, se je zgodilo. Jaz prav veliko vpliva na to nimam, niti se s tem nisem obremenjeval. Res je, da si vsak igralec, ne glede na to, ali igra ali ne, želi minut. Jaz sem prišel v ta klub s tem namenom, da se pokažem, da mi bo ta klub služil kot odskočna deska za naprej. Nočem prav veliko komentirati, ker nimam veliko vpliva na to, kaj se je dogajalo v ozadju. Jaz sem samo tukaj, da sem na vsakem treningu stoodstoten in da garam na vsaki tekmi,« je odmevni spor pokomentiral Mark Strajnar.

Članki iz rubrike