stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 16.03.2024 20:33:11

Trener zmajev po novem razočaranju udaril z vso silo: Takšnih golov ne prejemajo niti 12-letniki!

alesfevzer.com

Tudi na zadnjem mestnem derbiju na 'starem' Žaku Olimpija ni uspela prekiniti uroka Spodnje Šiške. Zmaji so na tem stadionu sredi prejšnjega tedna izpadli iz pokalnega tekmovanja, danes pa so nadaljevali s serijo skromnih rezultatov na medsebojnih tekmah z Bravom.

Z remijem ljubljanskih tekmecev se Celjanom ponuja priložnost, da na vrhu lestvice najbližjim zasledovalcem pobegnejo že za 12 točk.

V sobotnem popoldnevu se je sicer za kratko zdelo, da bi Olimpija kljub vsemu lahko premagala prekletstvo šišenskega stadiona. Ampak res - samo za kratko.



Olimpija je v zadnji minuti prvega polčasa prišla do vodstva, po podaji Timija Maxa Elšnika je prvenec v zeleno-belem dresu dosegel Ivan Durdov, takoj zatem pa je sledil hladen tuš. V sodnikovem dodatku je Bravo izenačil; zmedo v obrambi zmajev je izkoristil Jakoslav Stanković.

"Neverjetno je, kako smo prejeli zadetek. Ko sem treniral selekcijo do 12 let, nismo prejemali takšnih zadetkov. Zadnja minuta polčasa, mi imamo žogo ... Pa jo izgubimo in dobimo gol. S tem se nikakor ne morem sprijazniti. Neumnost, da ni večje," je bil po tretjem zaporednem prvenstvenem remiju zmajev besen Zoran Zeljković.

Kaj to pomeni za šampionske ambicije Ljubljančanov? “Ne bomo se predali. Čuti se nervozo, saj je vsaka točka zelo pomembna. Pod takšnim pritiskom ni lahko igrati, vendar se ne smemo zlomiti. Morali bomo odigrati veliko bolje, če bomo želeli uresničiti naš cilj," pravi strateg aktualnih prvakov.

Članki iz rubrike