stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 07.03.2024 19:37:13

Kaj se dogaja v Olimpiji?! Zeljković z odmevnimi besedami po porazu: "Določene stvari, ki se dogajajo ..."

Martin Metelko
Po Mariboru in Celju se je od pokalnega tekmovanja poslovila tudi Olimpija.

Ljubljančane je v Športnem parku Šiška izločil Koper, čeprav je Olimpija dvakrat vodila, a je druga polovica dvoboja pripadla Primorcem. Domači so povedli v 15. minuti, ko je Marko Brest zadel z roba kazenskega prostora. Koprčani so v 20. minuti izid poravnali, strelec je bil Enej Jelenič, ko je prišel do odbite žoge Denisa Pintola in zadel malce z desne strani. A zeleno-beli so štiri minute zatem spet vodili, ko je bil s strelom z glavo uspešen Ivan Posavec, ki je v 44. zadel še vratnico. Tudi ta izid pa ni dolgo zdržal, nadaljevalo se je strelsko popoldne v Šiški, ko je v 31. minuti žogo pod prečko z leve strani poslal Wisdom Sule. Timothe Nkada je v 50. minuti iz bližine Koprčanom priigral prvo vodstvo na tekmi, pot Koprčanov med osem pa je v 87. minuti potrdil Enej Marsetič po kotu in postavil končni izid tekme 4:2.

Trener Zoran Zeljković po tekmi ni skrival razočaranja po izpadu in tudi zaradi določenih stvari, ki se očitno dogajajo za zaprtimi vrati. "Danes nisem zadovoljen z ničemer. Koper je zasluženo prišel do zmage. Določene stvari, ki se dogajajo, mi niso všeč ... Glave moramo dati skupaj in popraviti vtis v Murski Soboti," je po izpadu iz pokala povedal Zoran Zeljković. Na vprašanje, kaj so stvari, ki ga motijo, je postregel z zanimivim odgovorom.



"Gre za zasebne stvari, interne stvari. Sami sebi delamo težave. Upam, da bomo to čim prej rešili in pokazali, da je bil to le slab trenutek. Ne me razumeti narobe, to ni edini razlog, da smo danes izgubili. Nekaj rotacij, slaba igra pod nasprotnikovim pritiskom ... Šlo je za skupek vsega. V določene stvari te prisili nasprotnik, pri drugih pa delaš škodo sam sebi. Kot sem rekel - upam, da bomo to čim prej rešili. Dvakrat smo vodili in Olimpija takšnega vodstva ne sme izpustiti. Prejeli smo štiri zadetke in lahko bi še kakšnega. Vidi se, da nekateri niso pri stvari," pojasnjuje Zeljković.

Kot nam je prišlo na uho, naj bi se v zmajevem gnezdu spet zatikalo pri določenih izplačilih in da naj bi bile jabolko spora na relaciji nogometaši - vodstvo kluba še vedno neizplačane premije iz jesenskega dela letošnje sezone.

Članki iz rubrike