nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
41 19.01.2024 23:31:33

Razkrivamo: Vezist Maribora odhaja v Švico, okrepil bo ta klub! Odškodnina? Vijoličastim ...

nkmaribor.com
Upal je Vladan Vidaković, da se bo uspel ustaliti v Ljudskem vrtu, a se to ne bo zgodilo.

Vladan Vidaković se je pozimi iz Spartaka iz Subotice vrnil nazaj v Maribor, športni direktor vijoličastih Marko Šuler je ob tem dejal, da bo Srb dobil novo priložnost, da se dokaže. A še preden je dobil na voljo prvo pripravljalno tekmo, na kateri bi lahko Anteju Šimundži dokazal, kaj zmore, so se Štajerci odločili, da se z Vidakovićem razidejo.

Viri znotraj kluba pravijo, da se Vidaković nikakor ni uspel dokazati na treningih, nogometaš, ki je prejšnje poletje prišel v štajersko prestolnico za odškodnino, ki naj bi znašala kar 150 tisočakov, pa je skupno za Maribor odigral osem prvenstvenih tekem, eno pokalno in štiri evropske. V zadnjem letu je bil kar dvakrat posojen, najprej k Dinamu Batumi, nato še k Spartaku iz Subotice, zdaj pa torej dokončno zapušča trenutno četrtouvrščeno ekipo slovenske prve lige.


Njegov novi klub pa je precejšnje presenečenje. Vladan Vidaković bo namreč, vsaj če govorimo o ligi, v kateri bo igral, naredil precejšen korak naprej, saj se seli v prvo švicarsko ligo, kjer bo podpisal dveinpolletno pogodbo s trenutno devetouvrščeno ekipo švicarske prve lige, Yverdonom. "Res je, Vladan se seli v Švico," je kolegom iz tiskane izdaje v telefonskem pogovoru vse skupaj potrdil tudi njegov agent Sead Jahić.

"Športni direktor Yverdona je Vladana dvakrat gledal v živo, na dveh tekmah med Spartakom in Crveno zvezdo. Takoj ga je želel angažirati, toda rekel sem mu, da ima Maribor prednost. A situacija je bila, kakršna je pač bila. Ko je postalo jasno, da na Vladana v Mariboru ne računajo resno, smo izvedli prestop, ki zadovoljuje vse vpletene strani," je dodal Jahić.

Slednji nam ni želel razkriti, o kakšnem prestopu je govora, toda viri blizu mariborskega kluba so nam prišepnili, da bodo Štajerci Vidakovića v Švico izpustili brez odškodnine, a z določenimi odstotki od naslednje prodaje.

Članki iz rubrike