elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

severa-gjurin, boris-bezić Njena.si

Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila ...

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

STA
STA
17 29.07.2023 17:13:17

Opa... Savdijci nakupujejo tudi v slovenski ligi, na Arabski polotok se seli tudi...

Nadaljujejo se odhodi uglednih nogometašev v Savdsko Arabijo.

Nadaljujejo pa se odhodi uglednih nogometašev v Savdsko Arabijo. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP se je od angleškega Newcastla poslovil 26-letni francoski krilni nogometaš Allan Saint-Maximin. Ta naj bi za 35 milijonov evrov okrepil Al Ahli.

Pred Saint-Maximinom so v Savdsko Arabijo odšli še številni zvezdniki, med njimi Roberto Firmino, Riyad Mahrez, Edouard Mendy, Karim Benzema, Jordan Henderson, N'Golo Kante in drugi.

Temu seznamu se bo v kratkem očitno pridružil tudi 31-letni Sadio Mane, ki je po poročanju AFP v pogovorih za prestop iz Bayerna v Al Nasr, kjer igra tudi Cristiano Ronaldo.

V Savdski Arabiji pa bo kariero nadaljeval tudi zdaj že nekdanji član Mure Samsindin Ouro. Sobočani so na svoji spletni strani potrdili, da se vezist seli k drugoligašu Al Adalahu, ki ga vodi nekdanji član Mure Ante Miše. Ouro je za črno-bele zbral 41 nastopov v vseh tekmovanjih in ob tem dosegel dva zadetka. V prejšnji sezoni je kot posojen član Mure igral za Radomlje.


Ouro je za "čarno-bejle" zbral 41 nastopov v vseh tekmovanjih in ob tem dosegel dva zadetka. "Rad bi se zahvalil vsem navijačem za podporo v dobrem in slabem. Vsak, ki je igral pri Muri, ve za kakšen klub gre in ponosen sem, da sem lahko bil del čarno-bejlih. Klubu in navijačem želim vse dobro v prihodnje. Mi smo Mura."

Članki iz rubrike