bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 09.07.2023 07:03:25

Bo slovenski prvoligaš postal podružnica zagrebškega Dinama? Ta odločitev močno odmeva ...

Martin Metelko
Pogovori so že stekli.

Robert Pevnik in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na novo sezono. Danes rdeče-bele čaka naslednja v nizu prijateljskih preizkušenj, moči bodo merili z novosadsko Vojvodino, medtem pa je pri južnih sosedih slišati informacije, da bi se utegnilo v Kidričevem v bližnji prihodnosti marsikaj spremeniti.

Tamkajšnji mediji namreč poročajo o menda zelo resni ideji serijskih hrvaških prvakov o tesnem sodelovanju z Aluminijem. Ali še bolj natančno, po teh navedbah bi slovenski prvoligaš postal podružnica zagrebškega Dinama, v kateri bi obetavni igralci modrih nabirali tekmovalne minute in izkušnje v članski konkurenci. Spletni portal germanijak.hr je poročal, da v Maksimirju resno razmišljajo o tej možnosti in da so pogovori med obema kluboma že stekli, vendar vse to kakopak še ni zagotovilo, da se bo takšen scenarij uresničil.

Napoved tovrstnega partnerstva bi lahko predstavljal takojšnji prihod kmalu 19-letnega napadalno usmerjenega vezista Marka Brkljače, ki bi imel v »šumi« status posojenega igralca Dinama. Za zdaj ga ni v načrtih Igorja Bišćana, toda redni udeleženci skupinskega dela evropskih pokalov se mu ne mislijo odreči, zato ga nameravajo poslati na tako imenovano dodatno izobraževanje. Gre za nekdanjega dragulja Hajduka, ki je lani poleti osupnil oziroma zgrozil navijače dalmatinskega ponosa, ko je Dioklecijanovo mesto zamenjal s prestolnico. Leta 2021 ga je The Guardian v svojem vsakoletnem izboru z nazivom Next generation uvrstil na seznam TOP 60 mladih talentov v svetovnem nogometu.

Značke: aluminij, pevnik, dinamo

Članki iz rubrike