901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
47 29.05.2023 21:53:04

Zmaji pogledujejo proti naslednji sezoni! Je to naslednja okrepitev Olimpije?! Na tarči otrok Bayerna!

Profimedia
Olimpija sestavlja igralski mozaik za naslednjo sezono.

V senci pričakovano pestrega skoraj poletnega dogajanja v zmajevem gnezdu člani šampionske Olimpijine ekipe uživajo na zasluženem odmoru. Priprave na naslednje tekmovalno obdobje se bodo za zmaje začele čez slaba dva tedna. V tem času se utegne podoba zeleno-bele zasedbe sicer še dodobra premešati; po odhodu Đorđeja Crnomarkovića in negotovi prihodnosti Maria Kvesića je znova veliko govora o naslednji okrepitvi zeleno-belih.


Na tarči snovalcev kadrovske politike v zmajevem gnezdu se je po naših informacijah znašel Nemanja Motika. Dvajsetletni krilni napadalec se je rodil v Nemčiji, kjer je bil v zadnjih letih član mlajših kategorij novih-starih nemških prvakov iz Münchna. V začetku leta 2022 je zapustil Bayern in se za visoko odškodnino (2,5 milijona evrov) pridružil vrstam Crvene zvezde. Motika je spomladanski del letošnje sezone kot posojen nogometaš odigral v vrstah avstrijskega Lustenaua. V avstrijskem prvenstvu je vknjižil 13 nastopov, na katerih se je podpisal pod en zadetek.

Kot zatrjujejo naši viri, je Nemanja Motika tik pred podpisom pogodbe z ljubljansko Olimpijo; naklonjenost k dogovoru sta pokazali obe strani. Spomnimo vrste zeleno-belih skoraj zagotovo zapušča krilni napadalec Aldair Djalo, ki se mu konec junija izteče pogodba.

Članki iz rubrike