pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 28.05.2023 17:45:00

Res zapušča Olimpijo, to pojasnilo pa pove vse: Zato sem se odločil za odhod ...

alesfevzer.com
Srbski nogometaš Đorđe Crnomarković se bo po izteku pogodbe s slovenskimi državnimi prvaki Olimpijo poslovil in podal nazaj v Srbijo, kjer bo igral za Vojvodino, je klub v soboto uradno sporočil na spletni strani.

Devetindvajsetletni osrednji branilec je za Olimpijo v zadnjih dveh sezonah odigral 62 tekem in dosegel štiri zadetke. V tej sezoni je z Ljubljančani osvojil dvojno krono. Crnomarković je bil sicer član Olimpije že v sezoni 2016/17, a takrat ni zabeležil nastopa.

"Odločil sem se za naslednji korak. Želel sem biti bližje domu in to skupaj z družino. Olimpija mi je ponudila pogodbo, vendar je bila ponudba Vojvodine zame bolj ugodna, zato sem se odločil za odhod. Konec koncev je to moje delo in moram včasih čustva pustiti ob strani. Z vodstvom smo se razšli v prijateljskih odnosih, ponosen sem, da sem bil del zeleno-belih. V letošnji sezoni je bilo vzdušje v ekipi odlično. Igralci vedo, da imajo v meni prijatelja in brata za vse življenje. Navijačem Olimpije pa želim, da bi naslednjo sezono klub prišli podpirati še v večjem številu, saj si Olimpija to zasluži," je v izjavi za klub dejal Crnomarković.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike