sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 26.05.2023 16:16:55

Podpisal je dveletno pogodbo: Bivši trener Olimpije ima novega delodajalca!

ALESFEVZER.COM
Sezona se je ravnokar končala, klubi pa že iščejo okrepitve tako v strokovnem kot v igralskem kadru.

Med njimi je tudi slovaški Trenčin, ki je prvenstvo končal na devetem mestu med 12 ekipami. S tem si je uspel zagotoviti obstanek v družbi najboljših, zdaj pa so iz kluba sporočili, da so našli trenerja, ki jih bo vodil v naslednjem tekmovalnem obdobju.


Izbor je padel na bivšega stratega Olimpije Ilijo Stolico. Triinštiridesetletni Srb je bil trener Olimpije na  začetku sezone 2018/19, a je moral zaradi slabih rezultatov že po petih tekmah spakirati kovčke. Nato je deloval kot selektor srbske izbrane vrste do 21. leta starosti, sledilo pa je še precej neuspešno poglavje pri Partizanu, ki ga je zapustil po šestih tekmah.

"Velika čast je, da sem postal trener Trenčina. Dolgo spremljam klub in mi je bil všeč že v času, ko sem bil trener Partizana. Imel sem priložnost spremljati povratni dvoboj s Steauo leta 2015, ko je romunski klub prvi tekmo dobil z 2:0, nato pa je Trenčin ta zaostanek izničil v vsega 20 minutah. Bil sem očaran z učinkovitostjo tega moštva. Zelo sem bil presenečen nad tem, kako pogumen je. Vem, da je imel klub v minulih letih nekaj težav, ampak mi je v veselje, da imam priložnost prinesti novo energijo. To mi predstavlja velik izziv," je ob podpisu dveletne pogodbe dejal Ilija Stolica.

Članki iz rubrike