nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 08.05.2023 10:17:20

Tolićeva enajstmetrovka je postala tarča posmeha! To, kar so mu naredili na Balkanu, močno odmeva!

m24.si
Marko Tolić še dolgo ne bo pozabil svoje enajstmetrovke v pokalnem finalu.

Eden od ključnih trenutkov sobotnega pokalnega finala med Olimpijo in Mariborom je bila nedvomno zgrešena enajstmetrovka Marka Tolića ob koncu rednega dela tekme. A Hrvat v dresu vijoličastih iz štajerske prestolnice je vse skupaj izvedel zelo slabo. Vratarja Olimpije Matevža Vidovška je želel presenetiti in premagati s tako imenovano panenko, a se mu je poskus izjemno ponesrečil, na koncu pa so se zmage in še druge lovorike v sezoni veselili Ljubljančani. 

Tolić je po koncu tekme postal tragična osebnost, pa tudi tarča posmeha ne le med navijači v Sloveniji, temveč je njegova poteza odmevala povsod po Balkanu. "E, moj Marko. V 101. minuti je zgrešil enajstmetrovko za lovoriko - želel je kopirati Pirla, pa se je osramotil," so med drugim novico naslovili na srbskem portalu Nova.rs. 

Pri bosansko in hercegovskem portalu SportSport.ba so enajstmetrovko označili za najslabšo v zgodovini. "Najslabša enajstmetrovka v zgodovini je bila videna v Sloveniji: v 101. minuti naredil tisto, zaradi česar bi si zaslužil odpoved," so ostro udarili. "Popolna norišnica v sosedstvu: nogometaš Dinama v 101. minuti finala zgrešil penal in v 130. ostal brez lovorike," pa so bili do Tolića nekoliko bolj prizanesljivi v njegovi domovini oziroma natančneje pri hrvaških Sportskih novostih. 

Značke: maribor, tolić

Članki iz rubrike