podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
5 20.03.2023 10:20:06

Kdo vse je razjezil Alberta Riero?! Ob tem posnetku se boste nasmejali do solz! (video)

alesfevzer.com
"Zapleši, če si v tem tednu razjezil Alberta Riero."

Čeprav Olimpija na vrhu prvenstvene lestvice še vedno prepričljivo vodi, so za nami zelo pestri dnevi slovenskega prvoligaškega plesa. Skozi zgoščen marčevski urnik so se izoblikovale dirke za obstanek in mesta, ki vodijo v Evropo, najbližji zasledovalci zmajev z razpletom nedeljskega derbija v Fazaneriji pa ohranjajo tudi minimalne teoretične možnosti, da bi lahko do konca prvenstva stopili velikansko prednost Ljubljančanov. Slovenski prvoligaši so se v zadnjih dneh izkazali tudi z veliko podporo dobrodelne akcije za Urbana, ki je stekla na pobudo Športnega dnevnika Ekipa in Radia Aktual.


Vse to so odlična izhodišča za razburljiv preostanek klubske sezone, še pred tem pa bo nogometna javnost pozornost preusmerila v pomembno reprezentančno akcijo; četo Matjaža Keka v tem tednu čakata uvodni tekmi v novem kvalifikacijskem ciklusu. Slovenska izbrana vrsta se najprej odpravlja na dolgo gostovanje v Kazahstan, v nedeljo pa sledi še domača tekma s San Marinom. Vse to bodo teme nocojšnje Sportklubove oddaje Pod prečko, v kateri se bosta voditeljema Mihi Penku in Dejanu Obrezu pridružila zanimiva sogovornika; Mitja Viler in Goran Obrez.

Ravno kolegi iz oddaje Pod prečko pa so po pestrem razpletu nedeljskega obračuna med Muro in Olimpijo nasmejali slovensko nogometno javnost. V spomladanskem delu sezone številne polemike namreč sprožajo tudi nastopi stratega Olimpije Alberta Riere, ki se je tudi po tekmi v Fazaneriji zapletel v manjši spor z domačim strategom Dejanom Grabićem. Trener Mure pa niti slučajno ni edini, ki je v zadnjem tednu dni uspel razjeziti Majorčana. Več v priloženem posnetku.

Članki iz rubrike