sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

dm
dm
4 14.03.2023 19:13:55

Senijad Ibričić se je ostro odzval na besede Alberta Riere! Povem vam, zakaj sem se odločil odgovoriti ljubljanskemu klovnu ...

m24.si
Trener Olimpije razjezil športnega direktorja Domžal.

Športni direktor Domžal Senijad Ibričić je bil po tekmi v Ljubljani seveda izredno zadovoljen s predstavo svojega moštva in z visoko zmago nad Olimpijo. A hkrati tudi razjarjen, ko je poslušal izjave Alberta Riere, trenerja Olimpije, ki je poskušal za vsako ceno diskreditirati rumene. "Če bi bil danes rumen in bi zmagal, bi kot igralec želel biti zelen. Glede na to, kako igrajo zeleni in kako rumeni. Če bi kateregakoli od igralcev Domžal v drugem polčasu vprašali, ali uživa, bi vam verjetno odgovoril, da ne. Če bi rekel drugače, bi lagal. Ob rezultatu so seveda uživali, ampak ne poznam nobenega igralca, ki lahko uživa brez žoge. Jaz uživam, ko imam žogo," je po tekmi govoril španski strokovnjak v vrstah zeleno-belih.

Senijad Ibričić je dogajanje na zelenici videl povsem drugače. "Upali smo, da bomo dosegli pozitiven rezultat. Zagotovo pa si nismo mislili, da bomo prišli v Ljubljano in Olimpiji dali štiri gole; še posebej glede na to, kakšno je stanje na lestvici. Ampak imel sem dober občutek, saj sem v dneh pred dvobojem videl, kako odlično Simon Rožman pripravlja ekipo. Seveda si nisem mislil, da bomo Ljubljančane razbili, toda upal sem na pozitiven rezultat, to pa bi bilo za nas vse razen poraza. V prvem polčasu smo odigrali vrhunsko, povedli smo s 3:0. Olimpija v prvem delu ni imela niti enega strela v okvir gola! Tudi zato sem se odločil, da odgovorim ljubljanskemu klovnu. V drugem polčasu smo imeli že visoko prednost s 3:0 in to smo poskušali zadržati. Olimpija je v prvih 10, 15 minutah drugega dela imela tri, štiri dobre priložnosti. S tem so nas gostitelji malce presenetili, ker smo bili še malce evforični. Ko so dosegli gol za 1:3, smo takoj zabili za 4:1 in tu je bila tekma končana. Ohranjali smo prednost, mirno čakali konec in to je to," je najprej razložil snovalec kadrovske politike ob Kamniški Bistrici.

Nato se je dotaknil izjave Alberta Riere. "Res se nisem želel spuščati na njegovo raven, a se bom. Prvič govorim o tem, morda tudi zadnjič. Tudi kot igralec o takšnih stvareh nisem želel govoriti, toda zdaj smo v takšnem položaju, da moram. Če bi Riera svoje igralce po prvem polčasu vprašal, ali bi bili raje v rumenem ali zelenem dresu, sem prepričan, da bi vsi rekli, da v rumenem. Zagotovo. To, kar govori Riera, ni logično. Trener, ki naj bi bil dober, ki naj bi bil strokovnjak, bi moral videti in vedeti, da Olimpija v prvem polčasu ni imela niti enega strela v okvir gola. On je govoril o drugem polčasu, da so nas stiskali. Res so nas, vsa čast za to! Toda dragi gospod, mi imamo v rokah vodstvo s 3:0! Naj te napadem tudi v drugem polčasu? Ni mi všeč, da Riera vsakič speljuje zgodbo na svoj mlin. Kadarkoli jih tekmec premaga, ta po njegovem ni odigral dobro, ampak je bila slaba Olimpija. Nikoli še ni pohvalil nobenega drugega trenerja. Govori zgolj o sebi in to me moti. Ni treba govoriti o nas, o Domžalah. Toda izgubil si tudi proti Mariboru, Celju, Bravu … Nisem še videl, da bi čestital kateremu od svojih trenerskih kolegov, ali kateri od ekip. Če izgubijo, je bila Olimpija slaba, če zmagajo, je najboljša. Kakšne 'fore' so to?" je kar bruhalo iz Ibričića.

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM DOMŽAL SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike